Share
makes-you-crazy
Super Crazy!

Κάποια στιγμή πρέπει να αποδεχθούμε το γεγονός πως τα αγόρια είναι τελείως διαφορετικά πλάσματα από εμάς, με αποτέλεσμα ο τρόπος που λειτουργούν να ποικίλλει και πολλές φορές να μας φτάνει στα όρια ενός μικρού νευρικού κλονισμού! Όταν είμαστε σε σχέση και έχει περάσει το πρώτο διάστημα, όπου όλα μοιάζουν ονειρικά, υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που μας ενοχλούν αφάνταστα και προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να τις αντιμετωπίσουμε και φυσικά να τις λύσουμε… όσο αυτό είναι εφικτό!

 

Το Πρόβλημα

Δεν έχει καλή σχέση με το τηλέφωνό του

Με το τηλέφωνο γενικά μια χαρά σχέση έχει, με το δικό του έχει το πρόβλημα! Για εμάς τις κοπέλες το κινητό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Για εμάς όμως. Αυτό δεν ισχύει και για τα αγόρια, που είναι πάντα πιο χαλαρά και δεν αγχώνονται. Όταν λοιπόν εμείς τους στέλνουμε μήνυμα και περιμένουμε απάντηση σε κλάσματα δευτερολέπτου, δε φταίνε εκείνοι. Ούτε όταν δεν απαντήσουν σε μια από τις 35 κλήσεις που τους έχουμε κάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δεν έχουν κάτι μαζί μας. Δεν είναι με άλλη κοπέλα. Απλά δεν είναι υστερικοί με το τηλέφωνο όπως εμείς. Ας το παραδεχτούμε. Από την άλλη πλευρά, το αγόρι σου μπορεί όντως να έχει πρόβλημα επικοινωνίας που ούτε η Cosmote μπορεί να λύσει, αφού ακόμα και μετά από τρεις κλήσεις σου δε φαίνεται πουθενά στον ορίζοντα.

 

Η Λύση

Η λύση είναι μία: χαλάρωσε

Δε θα πετύχεις τίποτα με το να τον παίρνεις εκατοντάδες τηλέφωνα και με το να του στέλνεις μηνύματα σε όλα τα social media με την ελπίδα να τα δει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Το πιο πιθανό είναι να τον εκνευρίσεις και να φθείρεις τη σχέση σας ανεπανόρθωτα. Πρέπει να καταλάβεις πως όσο πιέζεις τον άλλον τόσο τον απομακρύνεις. Οπότε μη σε ενοχλεί η συγκεκριμένη κατάσταση. Απλά προσπάθησε να προσαρμοστείς και κατάφυγε στη λύση των μικρών και περιεκτικών μηνυμάτων. Πες του με απλά λόγια τι τον θες και περίμενε πότε θα τον φωτίσει η Παναγία για να σου απαντήσει!

 

Το Πρόβλημα

Βγαίνει συνέχεια με τους φίλους του

Σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ζηλεύεις που περνάει το χρόνο του με οποιοδήποτε άλλο άτομο εκτός από εσένα και κάνεις συνεχώς σκέψεις ότι μπορεί να βρει κάποια άλλη κοπέλα και να σε παρατήσει. Αν μάλιστα αυτό σε ενοχλεί πολύ, το πιο πιθανό είναι να του το έχεις ήδη δείξει – και φυσικά γνωρίζουμε ποια είναι τα αποτελέσματα. Βέβαια εδώ μιλάμε για μια νορμάλ και υγιή κατάσταση, που θέλει το αγόρι σου να κάνει κάτι φυσιολογικό και να περάσει λίγο χρόνο με τους κολλητούς του χωρίς να πρέπει και εσύ να είσαι παρούσα και να τους ζητάς τη γνώμη τους για τη νέα σου τσάντα. Σκέψου απλά σε αντίστοιχη περίπτωση πώς θα ήταν αν σου απαγόρευε κάποιος να βρεθείς με τις φίλες σου ή αν, ακόμη χειρότερα, έκανε μόνος του διαγωνισμό ρεψίματος την ώρα που εσείς απλώνατε μάσκα προσώπου από άνθη πορτοκαλιάς.

 

Η Λύση

Στο συγκεκριμένο πρόβλημα επίσης η λύση πηγάζει μόνο από εσένα

Δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να εγκλωβίσεις κάποιον σε ένα κλουβί και να μην τον αφήνεις να κάνει τίποτα από όσα θέλει. Οι φίλοι του αγοριού σου είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για τον ίδιο και, αντί να εκνευρίζεσαι, καλύτερα να το αποδεχτείς και να το επικροτήσεις. Πίστεψέ μας, δε θα ήθελες με τίποτα κάποιον που έχει κρεμαστεί από πάνω σου και δεν έχει δικιά του ζωή. Θα βαριόσουν και θα ασφυκτιούσες πολύ σύντομα.

Share

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *