Share
in-love
Yes! He is in love!

Σου αρέσει πολύ! Φαίνεται να του αρέσεις κι εσύ! Έχετε αρχίσει να πηγαίνετε βόλτες και να μιλάτε σχεδόν συνέχεια! Και κάπου εδώ έρχεται η κλασική ερώτηση… Με έχει ερωτευτεί, άραγε; Τα αγόρια πάντα μιλούν με γρίφους, κάνοντάς μας να τραβάμε τα μαλλιά μας από τα νεύρα μας καθώς προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε τη συμπεριφορά τους. Ναι, μας αρέσει που μας βάζουν σε μια διαδικασία να ψαχτούμε και να μην τα έχουμε όλα έτοιμα στο πιάτο μας, αλλά πολλές φορές τα σημάδια που μας στέλνουν είναι περίεργα και υπάρχει και η πιθανότητα να λάβουμε κάποιο λανθασμένο τελικά μήνυμα – και αυτό δε θα ήταν καθόλου καλό! Είναι μόνο 10 απλά σημάδια που μαρτυρούν ότι σε έχει ερωτευτεί, και έτσι δεν μπορείς να κάνεις ποτέ λάθος!heart

Σου στέλνει σε κάθε ευκαιρία μήνυμα

Βρίσκει οτιδήποτε του έρθει στο μυαλό για να σου στείλει μήνυμα. Αυτά που σου στέλνει συνήθως δεν περιέχουν καμία χρήσιμη πληροφορία και κάποιες φορές σου φαίνονται και κάπως ανόητα. Όσο πιο ανόητο το μήνυμα, τόσο πιο ερωτευμένος είναι! Είναι που απλά θέλει να βρίσκεται μαζί σου όπου και αν είσαι, έστω και νοητά!

Μνήμη χρυσόψαρου… NOT

Τα αγόρια γενικά δε φημίζονται για την καλή τους μνήμη, αυτό είναι γνωστό! Για την ακρίβεια, έχουν επιλεκτική μνήμη. Θυμούνται ό,τι τους συμφέρει. Για σένα, όμως, θυμάται τα πάντα. Μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια που απλά μπορεί να του έχεις αναφέρει. Πολύ, πολύ καλό αυτό!!!

Σε συστήνει σε όλους

Όταν είστε έξω μαζί και τύχει να δείτε ή τους φίλους του ή τους γονείς του, τα ξαδέρφια του κ.λπ., πάντα σε συστήνει σαν την κοπέλα του, και μάλιστα φαίνεται να δείχνει πολύ περήφανος γι’ αυτό!

Σε παίρνει συνέχεια τηλέφωνο

Του αρέσει να μιλάει μαζί σου. Τα αγόρια σηκώνουν το τηλέφωνο για να καλέσουν κάποιον μόνο αν αυτός ο κάποιος είναι ο κολλητός τους, η μαμά τους ή το σουβλατζίδικο της γειτονιάς! Το να θέλει, όμως, να ακούει τη φωνή σου είναι αναμφίβολα πολύ καλό σημάδι!

Hand in hand

Βρίσκει συνέχεια αφορμές για να σε αγγίζει. Του αρέσει να σε κρατάει από το χέρι, να σου χαϊδεύει τα μαλλιά, τα μάγουλα και το λαιμό, ενώ παράλληλα σου λέει ότι έχεις πολύ απαλό δέρμα!

Gentleman

Είναι ένας μικρός κύριος. Σου δείχνει πως έχει τρόπους, ξέρει να φέρεται, είναι τρυφερός και ευγενικός.

Then vs. Now

Αφιερώνει όλο του το χρόνο σε σένα. Παλιά πήγαινε συνέχεια βόλτες με τους φίλους του, έπαιζε μπάλα και ηλεκτρονικά.Τώρα πια όλα αυτά έχουν παραγκωνιστεί εξαιτίας σου. Τι να κάνουμε; Δεν περνάει καλά χωρίς εσένα το παιδί.

Θα… θα… θα…

Μιλάει για το μέλλον… Πολύ θετικό αυτό! Συνήθως το μυαλό των κοριτσιών προτρέχει τόσο, ενώ τα αγόρια δε σκέφτονται πέρα από επόμενη μέρα! Στη δική σας περίπτωση, ο δικός σου έχει ήδη κλείσει εισιτήρια για τη συναυλία του αγαπημένου σας συγκροτήματος, που θα γίνει το Σεπτέμβρη, και μάλιστα προχθές σού πρότεινε τις Απόκριες να ντυθείτε κάτι θεματικό μαζί! Hello!!! ’Έχουμε ακόμα Απρίλιο!

25 ώρες το 24ωρο

Ναι, αν μπορούσε, θα έφτιαχνε και άλλες ώρες, αρκεί να είχε περισσότερο χρόνο μαζί σου. Θέλει να είστε συνέχεια μαζί.

Τα καλύτερα στην καλύτερηheart

Είτε αυτό έχει να κάνει με τις σπουδές σου είτε με οτιδήποτε άλλο σε ενθαρρύνει να κάνεις όμορφα πράγματα για σένα, ακόμα και αν δεν περιλαμβάνουν και αυτόν μέσα!

Αν έχεις παρατηρήσει έστω και μερικά σημάδια από τα παραπάνω, να ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο!!! Συνέχισε έτσι!!

Share

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *