Share
first-kiss
First Kiss

Το πρώτο φιλί είναι big deal!

Κάτι σαν σφραγίδα μιας σχέσης που μόλις ξεκινάει, ένα είδος οικειότητας που έχεις με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο μόνο, μια δέσμευση και το πιο όμορφο κομμάτι της μέρας σου. Tο φιλί δεν είναι απλή υπόθεση, δεν πρέπει να είναι, αντίθετα είναι η πρώτη κίνηση που κάνει το αγόρι που έχεις βάλει στο μάτι για να γίνει δικός σου. Kαι εσύ δική του!

Τι μπορεί όμως να πάει λάθος με το πρώτο φιλί σας;

Τίποτα. Μην αγχώνεσαι και μην ιδρώνεις, γιατί εμείς έχουμε τα μυστικά για να κάνεις τη δική σας στιγμή όσο πιο μαγική γίνεται και να μείνει και στους δυο αξέχαστη. Γιατί, αν ένα πράγμα θα θυμάσαι μετά από πολύ, πολύ καιρό, είναι το πρώτο σας φιλί.

Το πρώτο φιλί έρχεται ουσιαστικά σε μια απόλυτα σχεδιασμένη και συγκεκριμένη στιγμή, ακόμα και αν κανένας από τους δυο σας δεν το έχει σχεδιάσει ή δεν το περίμενε. Το πρώτο φιλί δεν είναι ποτέ αυθόρμητο. Αν ήταν, θα κουτουλάγαμε ο ένας πάνω στον άλλον, ανταλλάζοντας φιλιά και φιλικούς χαιρετισμούς. Χωρίς να το γνωρίζεις ούτε εσύ η ίδια, το πρώτο σου φιλί μαζί του είναι κάπως προγραμματισμένο. Εσύ έχεις πλησιάσει κοντά του, εκείνος σε έχει αφήσει και ίσως έχει περάσει το χέρι του γύρω από τη μέση σου, ίσως μάλιστα σου έχει δώσει και το φούτερ του για να μην κρυώνεις, εσύ έχεις γείρει στον ώμο του, τα βλέμματά σας συναντιούνται και οι ανάσες σας αρχίζουν και κόβονται. Είστε μόνοι σας, χωρίς τους φίλους σας να κάνουν χαλάστρα, και το επόμενο βήμα είναι το φιλί. Αν αυτό εσύ δεν το λες προμελετημένο, ξανασκέψου το. Γιατί ένα φιλί πάντα σε προετοιμάζει λεπτά πριν κάνει την άφιξή του. Το νιώθεις στο στομάχι σου και στις πεταλούδες που κάνουν πάρτι. Τι κάνεις, όμως, την ώρα εκείνη που τα χείλη του αρχίζουν και ακουμπούν τα δικά σου; Εκτός από πάρτι – yeah, baby! Διάβασε παρακάτω για να μάθεις ποιες είναι οι κινήσεις ματ για να μείνει το φιλί σας αξέχαστο!

1. Προσπάθησε να χτίσεις τη στιγμή σας.

Όχι, δεν εννοούμε να σηκωθείς και να χορεύεις «You Belong With Me» με τη φωνή σου στη διαπασών. Αυτό, όμως, που μπορείς να κάνεις είναι να πλησιάσεις το πρόσωπό του, να τον κοιτάξεις έντονα στα μάτια και να μιλάς με απαλή και ήρεμη φωνή.

2. Απόφυγε τους αντιπερισπασμούς.

Έχει συμβεί σε όλες! Ένα τηλέφωνο που χτυπάει επίμονα, ένας φίλος που δεν ξέρει τι σημαίνει διακριτικότητα, ένας κύριος με λατέρνα που προσφέρεται εθελοντικά να γίνει το προσωπικό σας σάουντρακ. Πολλά μπορεί να γίνονται γύρω σας, εσείς όμως έχετε μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον. Φυσικά, πριν αγνοήσεις την κλήση, σιγουρέψου πως δεν είναι κάτι σοβαρό, όπως η μαμά σου που σε ψάχνει.

3. Βοήθησέ τον να διαβάσει το μυαλό σου.

Για να του δώσεις ακόμη ένα έναυσμα, ώστε να κάνει εκείνος πρώτος την κίνηση να σε φιλήσει, απλά πιάσε το χέρι του και κλείσε το σφιχτά στη χούφτα σου. Ή χάιδεψε τα μαλλιά του την ώρα που σε έχει αγκαλιά.

Επιτέλους!

 εκείνος κατάλαβε όλα τα σημάδια και τους οιωνούς και έγειρε το κεφάλι του για να σε φιλήσει.

Και τώρα;

1.  Μη βιαστείς.

Δε χρειάζεται να πέσεις με τα μούτρα και να καταλήξεις νευρική και εκείνος νευριασμένος. Άφησέ τον να το πάρει πάνω του και εσύ ξεκίνα φιλώντας τα χείλη του απαλά και κρατώντας τον αγκαλιά.

2.  Η ποικιλία κάνει τη διαφορά και του κινεί το ενδιαφέρον.

Ξεκίνησε να τον φιλάς απαλά και σιγά και στη συνέχεια απομακρύνσου για λίγα χιλιοστά. Δώσε του ένα γρήγορο και πεταχτό φιλί στο στόμα, κοίταξέ τον ξανά, κλείσε τα μάτια σου και συνέχισε να τον φιλάς.

3.  Μην προσπαθείς πολύ.

Θα φανεί και όλη η κατάσταση θα γίνει άβολη και για τους δυο σας. Ακόμα και τα δόντια σας να κουτουλήσουν, απλά χαμογέλασε αμήχανα, κοίταξέ τον και συνέχισε να τον φιλάς ντροπαλά.

4.  Αν δεν είσαι σίγουρη, απλά μην το κάνεις.

Το φιλί σου το χαρίζεις μόνο σε εκείνον που θέλεις εσύ και σε κανέναν άλλον. Για κανένα λόγο.

 

Με συγχωρείτε… ήταν τυχαίο!

Τι γίνεται, όμως, όταν το αγόρι που θέλεις δεν κάνει την κίνηση να σε φιλήσει; Έχουμε τη λύση!

Κάθισε δίπλα του και, κάποια στιγμή που θα είστε οι δυο σας, ξαφνικά δώσε του ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο, τραβήξου, χαμήλωσε το βλέμμα σου και σήκωσε τα μάτια σου κοιτάζοντάς τον ντροπαλά.

Το έχει ήδη πάρει το μήνυμα!

Share

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *