Share
zodiac
Τα αισθήματα ανθίζουν

Επιτέλους αλλάζει το σκηνικό και οι εξελίξεις του ουρανού, με την Αφροδίτη να παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο από τις 31 Μαρτίου ως τις 24 Απριλίου, αφήνοντας πίσω το εχθρικό τοπίο του Κριού και χαλαρώνοντας στις φιλικές δονήσεις του Ταύρου. Οι λέξεις-κλειδί που θα παίξουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας αυτό το διάστημα είναι: Σταθερότητα, Ασφάλεια, Αισθησιασμός. Έτσι, λοιπόν, εκδηλώνει όλα τα χαρακτηριστικά της, ενώ στην ερωτική μας συμπεριφορά η αγάπη, η φροντίδα και η τρυφερότητα είναι στοιχεία έντονα και διάχυτα!

Ο Ταύρος, ως ζώδιο της Γης, μας μαθαίνει να είμαστε προσεκτικοί με τα συναισθήματά μας, να μην παρασυρόμαστε σε παρορμητισμούς και να προφυλασσόμαστε από επιπόλαιες συμπεριφορές.

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Ταύρο ενεργοποιεί δραστικά Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές γνωριμίες σε Καρκίνους και Ιχθύες, ενώ φέρνει περισσότερη όρεξη για φλερτ και ερωτισμό σε Παρθένους και Αιγόκερους.

AstroBoro.gr / Αναστασία Καφετζή


 

ΚριόςΚριός

Τα οικονομικά εδώ θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο, αφού η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στο δεύτερο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου. Έτσι, λοιπόν, είναι περίοδος που οι συνθήκες σε βοηθούν με τους χειρισμούς που κάνεις σε τέτοιες υποθέσεις, ειδικά σε οικονομικά ζητήματα, καθώς προβλέπεται ένα διάστημα με περισσότερα έσοδα κι αυξάνονται οι οικονομικές σου απολαβές, ενώ εντείνεις τις προσπάθειές σου να αυξηθεί το εισόδημά σου. Το σίγουρο είναι πάντως πως τα θες μονά-ζυγά δικά σου και δε διστάζεις να διεκδικήσεις με θάρρος το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ αυτό το διάστημα σε νοιάζουν περισσότερο η σταθερότητα και η σιγουριά στα αισθηματικά σου.

 

ΤαύροςΤαύρος

Η Αφροδίτη έρχεται στον πρώτο ηλιακό σου οίκο και αυτό θα σε κάνει να ασχοληθείς με θέματα του εγώ σου, της προσωπικότητάς σου και της εμφάνισής σου. Ό,τι δεν προχωρούσε μέχρι τώρα στα αισθηματικά σου με μια βαθιά ανάσα το προσπερνάς και προχωράς σε καινούρια μονοπάτια, χωρίς να κοιτάς πίσω για κανένα λόγο. Ο ρομαντισμός σου τονίζει τόσο το χαμόγελο όσο και την προσωπικότητά σου. Αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, θα δημιουργηθεί μια νέα σταθερή εποχή με πολλές προοπτικές και πολλή φαντασία.

 

 

ΔίδυμοιΔίδυμοι

Με την Αφροδίτη στο δωδέκατο ηλιακό οίκο, είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Τα μυστικά, το υποσυνείδητο, το παρασκήνιο και οι κρυφοί εχθροί θα είναι λίγο δύσκολο να τα διαχειριστείς. Παράλληλα, εκπέμπεις τα θετικά σου συναισθήματα στους άλλους, είσαι πιο συμπονετικός κι αυτό σου επιστρέφεται. Η αρνητική πλευρά όμως αυτής της διέλευσης είναι ότι είσαι επιρρεπής σε μυστικές επαφές, καθώς πλέον οι συνθήκες δεν είναι αρκετά ξεκάθαρες και μια κατάσταση στα προσωπικά ετοιμάζεται, για να βγει στο φως σε ένα μήνα περίπου. Προτού λοιπόν βρεις τι κάνεις λάθος στα προσωπικά σου, δες πόσο αγαπάς κι εκτιμάς εσύ τον εαυτό σου.

 

ΚαρκίνοςΚαρκίνος

Ο ενδέκατος ηλιακός οίκος, όπου στέκεται γι’ αυτό το διάστημα η Αφροδίτη, σχετίζεται με φίλους και συλλογική δραστηριότητα. Περνάς σε μια πιο ευεργετική περίοδο για τα προσωπικά σου. Mια εποχή που, μέσω των φιλικών γνωριμιών που ήδη έχεις, διευρύνεις περισσότερο το φιλικό σου περιβάλλον και κάνεις νέες γνωριμίες. Έχεις τώρα υποστηρικτές στο πλευρό σου, σε ηθικό ή υλικό επίπεδο, κι είναι μια καλή περίοδος για να καταφέρεις περισσότερα σαν μέλος μιας ομάδας. Οι φίλοι του θα είναι στο πλευρό σου πιο πολύ από κάθε άλλη φορά και οι συμβουλές τους θα είναι πολύτιμες, αφού εκείνοι θα μπορούν να δουν τα πράγματα πιο καθαρά, δίνοντάς σου απλόχερα αγάπη και στήριξη σε όλα όσα μπορεί να σε απασχολούν.

 

Share

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *