ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Πώς ξεκίνησε…

H Compupress Α.Ε., έχοντας τριαντάχρονη εμπειρία στο χώρο των εκδόσεων και έντονη δραστηριότητα στις εκδόσεις branded παιδικών και εφηβικών περιοδικών, το 2011 προχώρησε στην κυκλοφορία ενός δικού της νεανικού περιοδικού για κοπέλες εφηβικής ηλικίας. Από την αρχή της κυκλοφορίας του το «U! girl» έχει γνωρίσει μεγάλη αποδοχή από το αναγνωστικό κοινό. Έχει επιλέξει μια εναλλακτική, για τα ελληνικά δεδομένα, προσέγγιση ενημέρωσης του κοινού για τα δρώμενα των teen stars ανά τον κόσμο. Το περιοδικό διατηρεί ένα ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας με το αναγνωστικό του κοινό και έτσι το περιεχόμενό του εξελίσσεται συνεχώς, προσθέτοντας μόνιμες στήλες και αυξάνοντας τα άρθρα του ανάλογα με τις απαιτήσεις των αναγνωστριών.

Ποιο είναι το U! girl…

Το «U! girl» είναι τo περιοδικό για όλες τις έφηβες που θέλουν να βρίσκονται στην καρδιά της νεανικής showbiz με τα πιο επίκαιρα θέματα, ρεπορτάζ μόδας και gossip.

Στόχος μας…

Στόχος της συντακτικής ομάδας είναι οι αναγνώστριες να μαθαίνουν κάθε μήνα όλα τα τελευταία νέα των αγαπημένων τους teen stars, να ενημερώνονται για τις τάσεις στο χώρο της μόδας, του κινηματογράφου, της δισκογραφίας και να περνούν το χρόνο τους ευχάριστα και ψυχαγωγικά.

Η ύλη του περιοδικού

Κάθε τεύχος περιλαμβάνει αποκλειστικές συνεντεύξεις καλλιτεχνών, νέα από την επικαιρότητα των celebrities, προτάσεις μόδας μέσα από παρουσιάσεις προϊόντων (ρούχα, αξεσουάρ), διαγωνισμούς με παροχή προϊόντων από συνεργαζόμενες εταιρείες (δωροεπιταγές, καλλυντικά, προσκλήσεις για πρεμιέρες και άλλα events, CD, DVD), ατζέντα, προτάσεις εξόδου, παιχνίδια, αφίσες, τεστ.

Η παρουσία του περιοδικού στο Facebook…

Το περιοδικό διαθέτει επίσης μια πολύ ζωντανή και ολοένα αυξανόμενη Facebook κοινότητα, που μόνο τον πρώτο χρόνο παρουσίας της ξεπέρασε τα 12.000 άτομα. Tο ενδιαφέρον διατηρείται ζωντανό με καθημερινές αναρτήσεις, polls και online διαγωνισμούς, ενώ δε λείπουν και οι «αντιπαραθέσεις» των μελών της σελίδας για θέματα όπως ποιο είναι το πιο Hottie αγόρι ή ποια Teen Fashionista είχε την καλύτερη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Στρατηγικές συνεργασίες

Κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης πορείας του περιοδικού έχουν δρομολογηθεί στρατηγικές συνεργασίες με το τηλεοπτικό κανάλι MTV, καθώς και με μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες (EMI, Sony, Universal) για ειδικές εκδόσεις του περιοδικού (σειρά «Totally Teen Stars») για την κυκλοφορία των CD των δημοφιλέστερων αστέρων της εγχώριας και διεθνούς νεανικής μουσικής σκηνής (Justin Bieber «Believe», One Direction «Take me home», Stan «Stan»).

SUBSCRIBE

NOW

Διάβασε τους όρους χρήσης.